7 рецептів картопляного соку для лікування будь-яких недоліків шкіри та волосся

Картопляний сік насичений вітамінами, калієм, міддю та сіркою. Його можна успішно використовувати для приготування рецептів краси та допомагає ефективно та легко вирішувати естетичні проблеми.

 ТОП-5 РЕЦЕПТІВ КАРТОПЛЯНОГО СОКУ ДЛЯ ДОГЛЯДУ ЗА ШКІРОЮ:

Регулярне нанесення картопляного соку на шкіру має значний ефект. Він чудово підходить для лікування плям, сонячних опіків, темних кіл, тонких зморшок і пігментованої шкіри. У той же час картопляний сік можна використовувати для приготування рецептів краси, допомагаючи вирішити проблеми краси:

1. Антивіковий процес:
хоча старіння є природним процесом, який викликає різні проблеми, такі як тонкі лінії, сухість шкіри та зморшки, картопляний сік може уповільнити ці ознаки.
Змішайте йогурт і картопляний сік в рівних кількостях. Додайте столову ложку оливкової олії. Ця маска для обличчя — чудовий спосіб зволожити шкіру та значно зменшити ознаки старіння. Оливкова олія разом з картопляним соком дуже ефективна проти темних кіл.

2. Ефект природного освітлення шкіри:
змішайте картопляний сік з лимонним соком у рівних кількостях. Картопля має природні відбілюючі властивості. Отже, картопляний сік разом із лимонним соком, який також відомий своїми відбілюючими ефектами, можуть творити чудеса в цьому відношенні. Нанесіть цю суміш на темні плями на шкірі. При регулярному повторенні темні ділянки зникнуть.

3. Засіб для очищення пір:
приготуйте натуральний засіб для очищення, змішавши п’ять столових ложок картопляного соку та одну столову ложку харчової соди в чашці води. Добре нанесіть його на шкіру, щоб очистити пори шкіри.

4. Опухлі очі:
змішайте сік картоплі та сік огірка в рівних кількостях. Нанесіть сік на шкіру навколо очей. Залишити приблизно на 15 хвилин. Відомо, що сік картоплі та огірка має заспокійливу дію. Цей засіб ефективний для лікування темних кіл.

5. Ідеальна текстура шкіри:
змішайте картопляний сік, лимонний сік і глину, щоб утворити пасту. Використовуйте цю маску, щоб отримати бездоганну шкіру без шкірного сала, плям і прищів.

ТОП-2 РЕЦЕПТИ КАРТОПЛЯНОГО СОКУ ДЛЯ ДОГЛЯДУ ЗА ВОЛОССЯМ:

1. Блискуче волосся:
Ваше волосся виглядає тьмяним, кучерявим і сухим? Змішайте картопляний сік з алое віра і нанесіть на волосся, щоб отримати блиск.

2. Випадання волосся:
для боротьби з випаданням волосся змішайте картопляний сік, мед і яєчний білок. Нанесіть суміш на волосся і почекайте близько двох годин. Шампунь як зазвичай.

ЯК ВІДЖИМАЮТЬ КАРТОПЛЯНИЙ СІК?

Добре промийте їх і наріжте невеликими шматочками. Помістіть їх у соковижималку, щоб без проблем вичавити сік. Якщо у вас немає соковижималки, натріть картоплю на тертці і видавіть сік, віджавши натерту картоплю.
Який рецепт краси ви плануєте спробувати? Ви коли-небудь використовували картоплю у своїй процедурі краси? У вас є інші рецепти соку з сирої картоплі? Поділіться цим з нами в розділі коментарів нижче.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *