Як приховати сивину без фарбування волосся: 3 ефективні і натуральні засоби

Після досягнення певних років у волоссі чоловіків і жінок починає з’являтися сивина. І якщо чоловіків це не особливо хвилює, то жінкам дуже не подобаються білі волоски в зачісці. Тому всіляко намагаються їх приховати. Як це зробити без використання хімічних фарб для волосся?

Є кілька натуральних засобів, які допоможуть приховати білизну локонів, що посивіли, не нашкодивши при цьому волоссю. Діють вони не відразу, а вже після 3-5 використань, зате з часом результат точно порадує.

Ромашка

Відвар з ромашки підходить тим, у кого натуральне волосся темно-русявого або каштанового кольору. Він надасть локонам приємного карамельного відтінку і приховає сивину. Потрібно одну склянку сушеної ромашки залити 500 мл окропу. Відставте на пару годин, а потім додайте у відвар 2 столові ложки гліцерину.

Як приховати сивину без фарбування волосся: 3 ефективні і натуральні засоби

Натуральну фарбу, що вийшла, слід нанести на волосся, покрити його харчовою плівкою і залишити на одну годину. Після цього помити голову звичним способом і ретельно прополоскати локони.

Ревінь

Ця рослина, корінь якої можна купити в будь-якій аптеці або на ринку, відмінно підходить власницям світлого волосся. Щоб приготувати з нього відвар, потрібно дві столові ложки ревеню залити 500 мл окропу, закип’ятити і дати охолонути. Отриманий розчин потрібно нанести на волосся, покрити поліетиленом та змити через одну годину.

Шавлія

Шавлія також відмінно приховує сивину, не завдаючи шкоди волоссю. Її можна купити в аптеці чи на ринку. Для приготування відвару потрібно залити 10 листків шавлії гарячою водою та настояти дві-три хвилини. Після нанести настій на щойно вимите волосся. При повторенні такої процедури двічі на тиждень результат можна побачити вже через місяць.

Як приховати сивину без фарбування волосся: 3 ефективні і натуральні засоби

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *